Aqua Relax

Tijdens de Aqua Relax, die wordt gegeven in warm water, worden oefeningen aangeleerd die ervoor zorgen dat het lichaam zich geheel ontspant. Hierdoor verdwijnen vermoeidheid en stress, verminderen angst- en pijngevoelens en wordt de celstofwisseling gestimuleerd.

Betty van Vossen-Gerrits is gediplomeerd natuurgeneeskundig therapeute. Zij heeft al jaren een eigen praktijk, genaamd B-Balance. Door verschillende therapieën toe te passen kan zij bij allerlei psychische en lichamelijke klachten lichaam en geest weer in balans helpen brengen. Op deze manier kan zij mensen van hun klachten afhelpen of ervoor zorgen dat deze sterk verminderen.
Aqua Relax vormt op deze therapieën een welkome aanvulling. Maar ook voor mensen die gewoon even helemaal tot rust willen komen, is deze avond een aanrader.

Betty van Vossen-Gerrits: “De ademhalingsoefeningen lopen als een rode draad door al mijn lessen. Verdieping van de ademhaling heeft een heilzame werking voor lichaam en geest. Hierdoor zal men zich overdag beter gaan voelen. Verder kunnen in verwarmd water te kort geworden spieren makkelijker worden opgerekt en bindweefsel weer soepeler worden gemaakt.”

Aqua Relax wordt gehouden 1x in de maand op Dinsdagavond van 20.45 uur tot 21.30 uur.
U kunt deelnemen aan deze bijzondere groep; bijvoorbeeld eenmalig om uit te proberen, af en toe omdat u niet vaker wilt/kan, of elke maand omdat het heerlijk is om te doen.

In deze groep ga ik niet verder dan 14 personen!
Kosten € 10.00 per les. (geen inschrijfgeld)

Voor meer info over deze les