Gastenboek

Irene

Vrijdag begint de les samen leren zwemmen weer voor ons. Onze dochter verheugd zich er weer op. Wat zijn we blij met deze lessen en de resultaten die het geeft. Na een jaar bij andere zwemschool te zijn geweest blij met jullie.

07:12 01-06-2020

Linda Scheltis

Plezier staat voorop! Super om samen te zwemmen met Cleo en haar te helpen voor haar A diploma! Met onze oudste dochter Jula overgestapt 1 les voor haar afzwemmen A diploma na vreemd handelen bij andere zwemschool, daarna met plezier haar b en c gehaald! Heerlijke lessen zonder schreeuwpartijen vanaf de kant, zwemles is hier leuk!

07:54 29-03-2020

Iris Smit

Fijne zwemschool waar je als ouder met je kind mee zwemt t/m het A diploma! Zo zie je goed de vordering en van je kind tijdens het hele zwem proces, wat ook vertrouwen geeft in het kunnen zwemmen na het behalen van hun diploma’s! Twee kinderen nu hun zwemdiploma’s gehaald en de jongste nog op peuter zwemmen!

07:13 08-03-2020

Stefanie

1.5 jaar bezig geweest bij een andere zwemschool zonder succes. Besloten om naar Betty te gaan en binnen 3.5 maand mocht Viënna al afzwemmen voor haar A! Hierna haar B en C diploma allebei binnen 4 lessen gehaald. Betty en haar collega's hebben veel geduld en zijn super goede zwemjuffen. Viënna ging altijd met veel plezier heen. Blij dat we deze stap hebben genomen en bevelen haar iedereen aan!!

09:39 01-03-2020

Marieke Heilig

Betty hier even een berichtje van Jort en Jur. Begin september begonnen met de eerste privé les. Jur begonnen met aardig wat waterfrees. Wat heb jij en de andere juffen hem daar ontzettend goed doorheen gesleept. Elke zaterdag is het een dolle boel omdat ze naar je toe mogen voor les. En wat gaan ze elke week vooruit. Duiken, drijven zwemmen met jullie aansturing uitleg en begeleiding kunnen ze het gewoon al zelfstandig... Laat de zomer maar komen Dankjewel!

06:41 29-02-2020

Catelijne, moeder van Noreh

Water & Noor, oftewel water & vuur. Noor kreeg op woensdag al buikpijn en huilaanvallen voor de zwemles op zaterdag. Na 12 lessen in Het Heersdiep vonden we dat we het lang genoeg geprobeerd hadden. Wij kregen er buikpijn van om Noor zo verdrietig te zien. In februari zijn we begonnen bij B-Balance Zwemmen. Tijdens de les zwem je als ouder mee wat een heerlijke qualitytijd geeft met je kind! Alles gaat stap voor stap in het tempo van het kind. En wat voor Noor ook heel fijn is, elke week dezelfde zwemjuffen! De buikpijn was al snel weg, de angst voor onder water en 'het gat' duurde langer maar is nu helemaal verdwenen! Wij waren ingesteld op een heel-veel-jaren-plan maar ze maakt in korte tijd heel veel progressie! Vandaag zwom ze voor het eerst op eigen kracht door het gat! De zwemjuf had het zelfs over afzwemmen eind dit jaar!!! "Ik vind het zo fijn in het water, ik wil elke dag wel zwemmen!" aldus onze waterrat!

21:45 22-07-2017

Michael

Betty, Sinds Mathis bij jullie is gaan zwemmen met zn moeder of met mij is het onder jullie leiding met sprongen vooruit gegaan. Een vertrouwd iemand die mee mag, is een hele fijne basis geweest voor hem. Resulterend in zijn A-diploma, nu bezig voor B! En hoe snel gaat dat. Door de uitgebreide basis voor het A-diploma lijkt het wel een peuleschilletje ? Ik, maar zeker Mathis is trots op wat hij bereikt heeft! Bedankt! Grtz Michael

07:21 29-06-2017

Chantal westenbrink

Super is de groep samen leren zwemmen.We hadden het veel eerder moeten doen. Na een jaar aanmodderen bij een andere zwemschool zien wij duidelijk verschil.Een aanrader voor ouders en kinderen. Gr.Chantal en Levi.

14:14 19-06-2017