Gastenboek

Catelijne, moeder van Noreh

Water & Noor, oftewel water & vuur. Noor kreeg op woensdag al buikpijn en huilaanvallen voor de zwemles op zaterdag. Na 12 lessen in Het Heersdiep vonden we dat we het lang genoeg geprobeerd hadden. Wij kregen er buikpijn van om Noor zo verdrietig te zien. In februari zijn we begonnen bij B-Balance Zwemmen. Tijdens de les zwem je als ouder mee wat een heerlijke qualitytijd geeft met je kind! Alles gaat stap voor stap in het tempo van het kind. En wat voor Noor ook heel fijn is, elke week dezelfde zwemjuffen! De buikpijn was al snel weg, de angst voor onder water en 'het gat' duurde langer maar is nu helemaal verdwenen! Wij waren ingesteld op een heel-veel-jaren-plan maar ze maakt in korte tijd heel veel progressie! Vandaag zwom ze voor het eerst op eigen kracht door het gat! De zwemjuf had het zelfs over afzwemmen eind dit jaar!!! "Ik vind het zo fijn in het water, ik wil elke dag wel zwemmen!" aldus onze waterrat!

21:45 22-07-2017

Michael

Betty, Sinds Mathis bij jullie is gaan zwemmen met zn moeder of met mij is het onder jullie leiding met sprongen vooruit gegaan. Een vertrouwd iemand die mee mag, is een hele fijne basis geweest voor hem. Resulterend in zijn A-diploma, nu bezig voor B! En hoe snel gaat dat. Door de uitgebreide basis voor het A-diploma lijkt het wel een peuleschilletje ? Ik, maar zeker Mathis is trots op wat hij bereikt heeft! Bedankt! Grtz Michael

07:21 29-06-2017

Chantal westenbrink

Super is de groep samen leren zwemmen.We hadden het veel eerder moeten doen. Na een jaar aanmodderen bij een andere zwemschool zien wij duidelijk verschil.Een aanrader voor ouders en kinderen. Gr.Chantal en Levi.

14:14 19-06-2017